BIZAR: de kerstbalbaard

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
BIZAR: de kerstbalbaard

kerstbalbaard
Waarom zou je enkel de kerstboom met ballen decoreren? Ook de talrijk vertegenwoordigde 'hipsterbaard' kan tijdens de laatste maanden van het jaar best wat opsmuk gebruiken. En dan hebben we niet over verdwaalde stukjes kalkoen en spatjes veenbessensaus. Mag jij dit jaar een balletjesbaard aan de feestdis verwelkomen?

Herinner jij je nog de bloemenbaardtrend (die eigenlijk nooit een trend was. Een reminder aan al dat fraais vind je hier) van afgelopen zomer? Nu de winter in het land is krijgt de volle baard accessoires die mooi aansluiten bij de tijd van het jaar. Vergeet tijdens het optuigen van de kerstboom dus zeker niet ook je baard even mee te nemen, de 'kerstbalbaard' wordt volgens kenners immers dé trend van de eindejaarsperiode. Mannen met baarden hoeven geen genoegen te nemen met ordinaire kerstballen want wie écht mee wil zijn, bestelt online een zakje beard baubles. Deze kleine kerstballetjes zijn gemaakt om in een stugge baard te hangen en dragers van de baubles steunen meteen een goed doel. De volledige opbrengst van de Beard Baubles gaat immers naar beardseason.com, een Australisch goed doel dat mannen aanmoedigt zich regelmatig te laten controleren op huidkanker.

hipster-beard-ornaments-elite-daily-4

Wij kunnen ons alvast geen betere conversation starter inbeelden voor dat familiediner met die gekke nonkel en vervelende tante. Wegens groot succes zijn de Beard Baubles allemaal uitverkocht maar een nieuwe lading baardballetjes wordt spoedig verwacht.

www.beardbaubles.com