Zweedse gepetto speelt huwelijk van Solange na

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Zweedse gepetto speelt huwelijk van Solange na

adollsworldsolange

Ons hoef je er niet van te overtuigen dat je nooit echt te oud bent om met de poppen te spelen. Deze Zweedse 'gepetto' die als kind nooit met Barbies speelde, haalt de schade nu ruimschoots in.

En de prijs voor Instagram-account van de week gaat naar... @adollworldafterall . Sinds enkele weken post de Zweedse redacteur Ronny Larsson hier de poppenversie van bekende tafereeltjes uit de heersende popcultuur. Hiermee wil Larsson in de laatste maand van het jaar 24 van de meest memorabele momenten van 2014 die voor heel wat ophef op de sociale media zorgden, in beeld brengen.

Vooral het plaatje van Solange Knowles'  spraakmakende huwelijk zorgde voor heel wat virtuele uitingen van enthousiasme, niet in het minst bij Solange en grote zus Beyoncé zelf. De newly wed deed zelfs een oproep om de identiteit van de aanvankelijk anonieme poppenspeler te achterhalen zodat ze hem/haar met een stevige knuffel kon bedanken. Uiteindelijk losten onze Amerikaanse ELLE collega's het mysterie rond de identiteit van de gepetto op. En zo keerde ook de rust in het Barbiehuis weder.

TaylorSwift
Taylor Swift nadat ze haar nieuwe album '1989' van Spotify verwijderde
Solangeknowles
Het huwelijk van Solange Knowles in New Orleans
HeidiKlum
Heidi Klum haalt de best dressed list bij de Grammy's
ArianaGrande
Ariana Grande gebruikt haar borsten als geweren in de videoclip van 'Break Free'.

foto's: @adollworldafterall

MEER BARBIE:

Maak kennis met Lammily, de échte Barbie

Droomjob: hoe word je de styliste van Barbie?

Barbie in de modewereld