Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 11 December 2014 door Natalia Tjurina
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashionnews

Topmodel Hannelore Knuts bevalt van een zoontje, Rihanna lekt haar nieuwe single op Instagram en Olivia Wilde is het nieuwe gezicht van H&M. 

Babyvreugde voor Hannelore Knuts en manlief Nicolas Provost! Het Belgische topmodel is in New York - waar ze al enige tijd woont - bevallen van haar eerste kindje. Nadat de pers eerder de zwangerschap van het model zonder haar toestemming had bekendgemaakt, wilde de kersverse moeder de media deze keer een stapje voor zijn. Ze deelde het nieuws zelf via Instagram! Maak kennis met 'Angelo Apollo K Provost':

Angelo
© Instagram - @hanneloreknuts

Dat Kendall Jenner het helemaal gehad heeft met het Kardashian circus konden we al vermoeden. Nadat ze eerst haar achternaam liet vallen en daarna het huis uit trok om alleen te gaan wonen, heeft Kendall nu opnieuw een grote stap genomen in het teken van haar carrière: 'momager' Kris Jenner is de laan uitgestuurd. Kendall heeft haar moeder duidelijk gemaakt dat ze niet van plan is om uitgebuit te worden zoals grote zus Kim en dat ze voortaan haar carrière zelf in handen wil nemen. Tijd voor Kris dus om een nieuwe bezigheid te zoeken...

Olivia Wilde is door H&M uitgekozen als gezicht van de nieuwe 'Conscious Exclusive' campagne. Aangezien de actrice zelf ook erg geëngageerd is op vlak van duurzaamheid, lijkt het ons een perfecte match! "Ik ben trots dat ik het gezicht ben van H&M Conscious Exclusive, een collectie waarin mode en duurzaamheid samenkomen," laat de actrice weten. De eerste beelden zijn alvast veelbelovend - amper 8 maanden na de bevalling van haar eerste zoontje, ziet de jonge moeder er stralend uit.

oliviahm

Rihanna zette gisteren Instagram alweer helemaal in rep en roer. Geen naakt deze keer, wél muziek! De ster postte een kort filmpje online waarin ze haar volgers een preview van een nieuw nummer laat horen. Veel kunnen wij er niet uit opmaken, maar volgens kenners zou het om de single 'Kiss It Better' gaan. Komt dat achtste album er dan ein-de-lijk aan? Smaakt alvast naar meer!

Natalia Tjurina