Catcube veilt unieke kattenhuisjes voor het goede doel

Gepubliceerd op 11 December 2014 door ELLE België
Catcube veilt unieke kattenhuisjes voor het goede doel

Schermafbeelding 2014-12-11 om 15.59.01

Delphine Courier, oprichtster en ontwerpster van Catcube, maakt en verkoopt al een jaar lang schattige, geometrische kattennestjes uit karton. Dit jaar nam ze vier talentvolle illustratoren onder de arm voor een katvriendelijk goed doel.

Al meer dan 350 katten stoeien en spelen in en rond hun eigen kattenhuisje van de ontwerpster. Dit jaar wil Delphine tonen dat ze ook een hart heeft voor asielkatten met een actie voor het goede doel. Vier getalenteerde illustratoren en een veiling zijn de inzet voor het nieuwe project.

Onder meer Eva Mouton, huiscartoonist bij de Standaard, graffitiwonder uit Brussel Sander Heremans, illustratrice Axelle Zwartjes en tekenares Delphine Cuelenaere kregen de eer om vier verschillende designs te maken voor de Catcube. Die zullen geveild worden en de opbrengsten gaan rechtstreeks naar het Felixproject, een vzw die zich inzet om het aantal zwerfkatten zo laag mogelijk te houden.

De vier unieke kattenhuisjes zijn nog tot 27 december te bewonderen bij Purrfect Design in de Lange Klarenstraat 27, 2000 Antwerpen. Tot dan kan je ook nog een bod doen via de website van Catcube. Op 28 december wordt dan de hoogste bieder van elke Catcube bekend gemaakt. Ben je geïnteresseerd, maar heeft jouw bod het niet gehaald? Niet getreurd want op de website zullen er ook geïllustreerde canvas tassen te koop zijn voor 12 euro per stuk.

(Stagiaire Kiënta Martens)