Julia Roberts voor Givenchy

Gepubliceerd op 10 December 2014 door Laure Vandendaele
Julia Roberts voor Givenchy

JuliaRobertGivenchy
Julia Roberts is het nieuwe gezicht van Givenchy. Dit voorjaar siert de enige echte Pretty Woman de printcampagnes van het Franse modehuis.

Of ze nu haar iconische glimlach draagt of niet, Julia Roberts heeft de gave om de aandacht naar zich toe te trekken. Ook modeontwerper Riccardo Tisci, die intussen bijna tien jaar de plak zwaait bij modehuis Givenchy, viel als een blok voor de charmes van de 47-jarige actrice. Toch vond Tisci het belangrijk om een andere kant van  America's Sweetheart te belichten. 'Ik heb besloten haar iets intellectueler, serieuzer en meer puur naar voor te schuiven', aldus de ontwerper. 'Het geeft een nieuwe, frisse kijk op Julia. Ik vind haar echt heel cool.'

Vanaf maart zal de zwart-wit versie van Julia Roberts, gehuld in de lentecollectie van de Italiaanse ontwerper, in alle grote modemagazines te zien zijn. Met deze iets meer edgy modellenjob treedt de actrice in de voetsporen van onder meer Erykah Badu, Carine Roitfeld, Amanda Seyfried en meer recent Isabelle Huppert.