Fashion news: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 4 December 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Een verrassende Bond girl, Cara wordt Jared Leto's sidekick, Kendall Jenner gaat uit de kleren en Aigle vestigt zich in Brussel. 

Wederom filmnieuws uit Delevingne hoek: Cara is gecast naast toppers als Will Smith, Tom Hardy en Jared Leto in het aanstormende Suicide Squad. De film gaat over een groep antihelden die de wereld ironisch genoeg van de ondergang moeten redden. Leto vertolkt daarin de rol van de legendarische Joker (benieuwd hoe straks hij de enorme schoenen van wijlen Heath Ledger vult) en Cara mag in huid van de hels Enchantress kruipen. De prent komt pas in 2016 uit.

Eerste hulp bij winterse wandelingen: Aigle! Het label telt voortaan een derde winkel in België, gevestigd in het Brusselse Woluwe Shopping Center. Stevige rubberlaarzen, maar ook flatterende outerwear en knusse hoofddeksels. Adres: Rue Saint Lambert 200, 1200 Brussel.

Nieuws over de nieuwe James Bond! De prent komt eind volgend jaar uit en voert de Franse Léa Seydoux en Italiaanse Monica Bellucci op als Bond girls. Dat die laatste 50 lentes op de teller heeft staan, staat haar rol als sexy spionne niet in de weg. Verder ook Naomi Harris, Ben Whishaw en Ralph Fiennes als Moneypenny, Q en M. Last but not least, de titel van dit zoveelste 007 avontuur: Spectre!

Kendall Jenner valt in herhaling, maar dit deert hevige fans niet. Het model postte op haar Instagram account opnieuw een selfie in pure Calvin Klein stijl -het label moedigt mensen dan ook aan hun eigen CK-campagne te voeren- en dat zorgt net als vorige voor vuurwerk. Toen lag Instagram een dag stil wegens overtollige reacties, benieuwd welke technische perikelen dit plaatje zal ontketenen...

Kendall-Jenner_img500