Chanel stelt elfde Métiers d’Art collectie voor in Salzburg

Gepubliceerd op 3 December 2014 door Laure Vandendaele
Chanel stelt elfde Métiers d’Art collectie voor in Salzburg

metiersdartsalzburgchanel
Victoria's Secret was niet het enige label dat gisteren 'een dingetje' op de agenda had staan want ook op de kalender van Karl Lagerfeld stond 2 december met rood omcirceld. De Keizer van Chanel liet Parijs achter zich en vloog met Cara en Kendall richting Salzburg waar hij zijn jaarlijkse Métiers d'Art-collectie in een wel zeer toepasselijk kader voorstelde.

Location, location, location! Karl Lagerfeld kent als geen ander het belang van een mooi kader om zijn indrukwekkende Métiers d'Art-shows te omlijsten. Voor de elfde keer pakte Chanel uit met een exclusieve collectie waarmee het modehuis een ode aan de kunst van artisanaal vakmanschap brengt. Voor de presentatie van 'Paris-Salzburg'-collectie zakten Karl Lagerfeld en een legertje modeprominenten af naar Salzburg, waar topmodellen Cara Delevingne, Kendall Jenner, Lara Stone en Stella Tennant de unieke stukken in Schloss Leopoldskron voorstelden.

Ook Hudson Kroenig, het kindmodelletje dat al vaker zijn opwachting maakte tijdens Chanel-shows, was opnieuw van de partij. Naar even goede gewoonte was maakte ook vader Brad deel uit van de aantrekkelijke modellencast.

Karl Lagerfeld maakte naar aanleiding van de 'Paris-Salzburg'-collectie een kortfilm met Cara Delevingne en Pharrell Williams in de hoofdrollen. Bekijk hier het volledige filmpje. Haal jij alle bekende koppen eruit?

Locatie

 

De collectie