Kappers strijden tegen AIDS

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Kappers strijden tegen AIDS

HairdressersAgainstAids
Knip, blaas, scheer! Op maandag 1 december zullen weer heel wat droge punten naast de poot van de kappersstoel belanden. Dat is niet alleen goed voor je haar, je steunt meteen ook het goede doel. Op die dag zullen niet minder dan 60 kappers deelnemen aan de jaarlijkse Hairdressers Against Aids kappersmarathon waarvan de opbrengst integraal naar de strijd tegen AIDS gaat.

Maandag 1 december is het Wereld Aids Dag, het moment bij uitstek om mensen - en dan vooral jongeren - te sensibiliseren over de gevaren van AIDS/HIV. Voor het derde jaar op rij verenigt Hairdressers Against Aids heel wat kappers die tijdens een twaalf uur durende marathon hun steentje bijdragen in de strijd tegen de ziekte die wereldwijd nog steeds te veel slachtoffers maakt.

Hoe werkt het? Jij betaalt  25 euro en krijgt in ruil een nieuwe coupe door een professionele kapper aangemeten. Terwijl je in de kappersstoel zit gaat de kapper een open gesprek aan over het belang van veilig vrijen en de gevaren van HIV/AIDS. De totale opbrengst van de marathon gaat integraal naar Sind'SOS, een organisatie die preventiecampagnes voert en zich inzet om jongeren te waarschuwen voor de gevaren van de ziekte.

Inschrijven kan met een mailtje naar anneleen.LIBRECHT@loreal.com.

Plaats van afspraak:
Academie van L’Oréal België
Keizer Karellaan 584
1082 Brussel