Zien: Beyoncé op haar stoutst in videoclip ‘Haunted’

Geüpdatet op 11 December 2014 door Natalia Tjurina
Zien: Beyoncé op haar stoutst in videoclip ‘Haunted’

bey

Amper enkele dagen nadat Beyoncé '7/11' op de wereld losliet, zet de zangeres ons alweer in vuur en vlam. Aanschouw hier de sexy clip voor de Fifty Shades of Grey soundtrack 'Haunted'.

Enkele dagen geleden trakteerde Beyoncé de wereld (opnieuw) op een hele resem gloednieuwe videoclips. Amen! De debuut single '7/11' mag dan misschien ge-wel-dig zijn, onze aandacht gaat vooral naar de videoclip voor 'Haunted'. Het nummer verscheen al op de vorige plaat, maar komt nu opnieuw in de kijker als soundtrack voor het eerste deel van de Fifty Shades of Grey filmtrilogie.

In de video volgen we hoe Beyoncé op verkenning gaat in een glamoureus, maar griezelig hotel. Het resultaat is sensueel, voyeuristisch en zelfs een beetje sinister. Mr. Jay zal het graag zien... En jij ongetwijfeld ook:

Gewapend met een strak maatpak en een voorraad Repossi juwelen laat Beyoncé zien dat zij de touwtjes in handen heeft. Let zeker ook op de uitdagende make-up en het prachtige gegolfde kapsel van Queen, of liever, Mistress B. Zou jij deze sexy look aandurven?

LEES OOK: ALLE BEYONCE LOOKS OP EEN RIJTJE

Natalia Tjurina