Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 26 November 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Watch: Cara Delevingne in Peter Pan en Lady Gaga voor H&M. Om langzaam in de feeststemming te komen: Planet Parfum lanceert eindelijk een webshop! 

Planet Parfum lanceert een webshop. De gloednieuwe site biedt uiteraard de vaste lijnen van de winkel aan, maar ook geschenkkaarten en leuke extra's. Daarnaast kan je er je eigen wishlist samenstellen, kwestie van inspiratie op te doen voor de feestdagen.

Cara Delevingne rijgt tegenwoordig de filmprojecten aaneen, al is er van een consistente glansrol nog geen sprake. Hoe dan ook, nieuwkomer op haar film-CV is „Pan”, een adaptatie van J.M. Barry’s wereldberoemde sprookje. We zien er hoe de jonge wees Peter naar Neverland wordt ontvoerd, maar weet te ontsnappen met dank aan James Hook. Rooney Mara, Hugh Jackman en Garrett Hudlund zijn alvast ook van de partij. Cara zelf neemt de rol van zeemeermin (?) op zich, aan jou om te ontdekken wat dat geeft:

Klik hier voor nog meer modellen die aan het acteren slaan -de top én de flop...

Meryl Streep werd gisteren in de bloemetjes gezet door niemand minder dan president Obama. De actrice ontving uit zijn handen de Presidential Medal of Honor, de hoogst mogelijke onderscheiding voor een burger in de Verenigde Staten. Haar meer dan indrukwekkende filmcarrière zal daar wel voor iets tussenzitten… Ook Stevie Wonder en Ethel Kennedy, weduwe van de in 1968 vermoorde Bobby Kennedy, werden gedecoreerd.

Tony Bennett en Lady Gaga swingen in H&Ms kerstcampagne. Dat konden we je eerder al melden, vandaag wordt het resultaat van die samenwerking eindelijk bekend gemaakt. Beide sterren brengen hun song I Don't Mean A Thing in een jazzy nachtclub met heel wat toeters en bellen -en uiteraard ook een goede portie H&M-looks. Hier te ontdekken: