Agenda: Unravelling HIV op 29 november

Gepubliceerd op 24 November 2014 door Natalia Tjurina
Agenda: Unravelling HIV op 29 november

hivur

Zak op 29 november af naar Gent om hiv-onderzoek een duwtje in de rug te geven en maak kans om onder andere een uniek stuk van Ann Demeulemeester op de kop te tikken.

Sinds de ontdekking van het hiv-virus is er al een lange weg afgelegd op vlak van onderzoek. Ondertussen weten we al hoe we de ziekte kunnen onderdrukken, nu nog de weg naar genezing vinden! Om die eindbestemming te bereiken, hebben researchers steun nodig om de geheimen van het virus te ontrafelen.

Op 29 november organiseert STR8FW vzw samen met UGent 'Unravelling HIV' om deze missie in de kijker te zetten. Naast optredens van diverse artiesten als Lieven Debrauwer en circussensatie Carré Curieux, staat er een modeshow gepland in samenwerking met Xandres, Eva Bos en Het Modehuis. Om geld op te halen loopt er ook een veiling met verzamelstukken van verschillende kunstenaars en ontwerpers.

Een exclusieve Ann Demeulemeester op de kop tikken en tegelijk meebouwen aan een gezondere wereld? Count us in! Alle details over het evenement vind je hier.

Natalia Tjurina