WATCH: Cara Delevingne en Pharrell Williams voor Chanel

Gepubliceerd op 2 December 2014 door Isabelle Vander Heyde
WATCH: Cara Delevingne en Pharrell Williams voor Chanel

chanel reincarnation

Sisi, Karl, Pharrell en Cara. De ene zingt, de ander poseert -maar niet in de verwachte volgorde. Er is heel veel aan de hand in Chanels nieuwste kortfilm…

Voor wie het nog niet wist: Karl Lagerfeld verhuist Chanel volgende maand naar de Oostenrijkse Alpen, zijn jaarlijkse Métiers d’Art collectie showt hij in Salzburg. Voor de gelegenheid ging hij enthousiast graaien in de lokale folklore: geen Sound of Music deze keer, wel de stijlfratsen van Sisi!

Om de show te promoten, brengt Lagerfeld een kortfilm uit in samenwerking met Cara Delevingne en Pharrell Williams. Die laatste speelt een liftjongen die ‚s nachts een portret van de legendarische keizerin tot leven ziet komen. Zij wordt uiteraard vertolkt door Cara, die meteen ook de soundtrack „CC” (snap je hem?) inzong. Sisi met statement wenkbrauwen, dat hebben we dan ook weer gezien!

Chanel 1

CHanel2Chanel 2

Wat de link tussen Salzburg en Chanel eigenlijk is? Volgens de legende ontwierp Gabrielle Chanel hier in 1954 haar beroemde little black jacket, geïnspireerd op het uniform van de liftjongen in haar hotel.