Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 21 November 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Solange maakt de nachtmerrie van elke bruid mee en Antwerpen heeft een eigen G-Star Raw winkel. 

Het scheelde niet veel of Solange Knowles  haar eigen huwelijk. De zangeres stapte vorige week in een swingend huwelijksbootje in New Orleans, maar kreeg tijdens de feestelijkheden plots vreselijke uitslag. Beelden deden al eerder ronde, nu komt moeder Tina met tekst en uitleg. In het Amerikaanse Entertainment Tonight verklaart ze: „Ik denk dat Solange tijdens het feest in de straten iets te hard van stapel is gelopen en het even te warm kreeg. Daardoor kreeg ze een soort allergische reactie in haar gezicht. Eerder aten we zeevruchten, daar kan het natuurlijk ook aan liggen.” Hoe dan ook, grote zus Beyoncé zorgde voor de redding. Zij nam de meer dan extreem blozende bruid mee naar haar hotel en propte haar vol anti-allergie pillen. Eind goed al goed, twee uur later verscheen een wederom stralende Solange voor haar perfecte openingsdans.

Antwerpen is sinds gisterenavond in het bezit van de op één na grootste G-Star Raw winkel ter wereld. Een monumentaal pand in de Huidevettersstraat huist vanaf nu meer dan 530 vierkante meter denim voor man en vrouw, alsook accessoires, tassen en schoenen. G-Star Raw staat bekend om haar industriële, down to earth ontwerpen en werkte recent nog samen met Pharrell Williams. Adres: Huidevettersstraat 12, Antwerpen.

Sharon Stone stelt haar kijkers ten dienste van Alain Afflelou. De actrice is de komende drie jaar het gezicht van het brillenlabel. Naast een klassieke printcampagne zal ze ook te zien zijn in een kortfilm, geregisseerd door niemand minder dan de Franse Luc Besson. Dat wordt in februari 2015 publiek gemaakt.