FASHION NEWS: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 26 November 2014 door Laure Vandendaele
FASHION NEWS: wat je vandaag moet weten

fashionnews
Valentino over de jaren '80, Hedi Slimane kiest opnieuw voor een 'zoon van' en de opvolgster van Joan Rivers is bekend.

James Bond Junior voor Saint Laurent
Saint Laurent-ontwerper Hedi Slimane heeft een neus voor fotogenieke ‘zoontjes van’.  Naast Jack Kilmer, zoon van jaren ’90 acteur Val Kilmer, is ook de zoon van James Bond te zien in de huidige wintercampagne. Dylan Brosnan, de 17-jarige zoon van Pierce Brosnan is net als de kleine Kilmer een slungelige jongen met edgy rock-profiel dat perfect aansluit bij de esthetiek van het Franse modehuis. Toch heeft Brosnan de prestigieuze modellenopdracht niet aan zijn bekende achternaam te danken, Slimane spotte Dylan gewoon op straat in Malibu.

Dochter Crawford voor Teen Vogue
Ook Kaia Geber, de dochter van topmodel Cindy Crawford, treedt in de voetsporen van haar moeder. De 13-jarige tiener, die jaren geleden haar eerste modellenjob versierde, leukt deze maand Teen Vogue op. De mooie appel valt in dit geval niet ver van de boom.

Opvolgster Joan Rivers bekend
Kathy Griffin zal Joan Rivers opvolgen in het televisieprogramma Fashion Police. Geruchten dat de comedienne de in september overleden Rivers zou opvolgen, deden al enkele maanden de ronde. Volgens website TMZ is de kogel nu echter door de kerk en zal Kathy Griffin vanaf januari te zien zijn in een nieuwe reeks van Fashion Police.

Valentino haat eigen ontwerpen
In een verrassend openhartig interview met modeprominente Fern Mallis deed Valentino enkele verrassende uitspraken. Zo was de ontwerper op rust over het algemeen tevreden over zijn collecties maar in de jaren ’80 – die hij als vulgair omschreef - was dat niet altijd het geval. ‘Ik haatte de jurken van de jaren ’80, de brede schouders pasten echt niet bij de rest van de snit. Het was vreselijk, echt vreselijk!’, aldus de ontwerper. ‘Ook de schoenen trokken op niets, nee, het was echt niet goed.’

Kim Kardashian leest voor uit Fifty Shades of Grey
Veel boeken heeft Kim Kardashian in haar leven vermoedelijk niet verslonden maar laten we ervan uitgaan dat naast het lezen van Instagram captions ook Fifty Shades ergens op de literatuurlijst belandde. De brunette las eerder deze week zelfs een stukje uit de populaire boekenreeks voor tijdens een radio-uitzending. Té pikante woorden verving de 34-jarige door ‘Fleur Fatale’, de naam van het zevende, onlangs gelanceerde parfum van het internetfenomeen.

Nieuwe shop voor Swatch
Holrogemerk Swatch opent een nieuwe pop-upstore in het centrum van Brussel. Eens uitgepopt transformeert de nieuwe winkel in een volwaardige flagshipstore.
Boterstraat 42, 1000 Brussel