Fashion news: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 14 Januari 2019 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsFashionclub 70 lanceert een sneakerlijn, Victoria's Secret maakt haar muzikale acts bekend en Suki Waterhouse krijgt concurrentie van haar zusje. 

New kid on the block: het Belgische Fashionclub 70 lanceert haar eigen sneakerlijn, SVNTY. De lijn brengt sportschoenen met luxueuze details als python, leer en metallic, en dat in verschillende modellen –van high tops tot slip-ons. De SVNTY sneakers zijn verkrijgbaar in 50 verkooppunten, waaronder New Paris Londres, Princess in Antwerpen, La Bottega in Hasselt en Verso in België. Reken voor een paar sneakers ongeveer €180.

De jaarlijkse Victoria’s Secret show staat bekend om haar bloedmooie Angels, maar ook de muzikale act zorgt keer op keer voor vuurwerk. Het label maakte gisteren dan ook met veel poespas de namen van de lucky few bekend die dit jaar het schaars geklede podium op mogen. Dat zijn Taylor Swift (voor de tweede keer op rij!), Ed Sheeran, Aruana Grande en Hozier. Benieuwd of zij aan eerdere optredens van onder andere Rihanna, Justin Timberlake en Adam Levine kunnen tippen!

Kate en Lottie Moss, Poppy en Cara Delevingne en nu ook Suki  en Immy Waterhouse: modellen komen tegenwoordig in tweevoud. Suki Waterhouse brak door met haar onschuldige bambi-ogen en iets minder onschuldige flirt met acteur Bradley Cooper. Ondertussen is zij reeds een vaste waarde in het modelandschap, tijd voor haar kleine zusje om een kans te wagen. Immy tekende net een contract bij Next Model Management, hetzelfde agentschap als haar beroemde zus. Ze heeft alvast alle looks in huis om een even succesvol parcours af te leggen, wordt vervolgd!

Vergelijk hier ook de poseerskills van Kate en Lottie Moss.