WATCH: de nieuwe trailer van Fifity Shades of Grey

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
WATCH: de nieuwe trailer van Fifity Shades of Grey

Belgium_Flemish_Online_1sht
Gedaan met 15 seconden durende teasers: twee maanden voor de verfilming van de succesvolle Fifty Shades of Grey boekenreeks in première gaat, wordt de eerste echte trailer op de wereld losgelaten.

Sidder ende beef...

Eest was er...trailer 1

De Fifty Shades of Grey hype is nog lang niet afgelopen! Eerder hadden we het leuke nieuws te melden dat niemand minder dan Beyonce een muzikale bijdrage zou doen aan de film Fifty Shades of Grey. Nu is ook de langverwachte eerste trailer van de verfilming van de erotische bestseller gelanceerd.

Jamie Dornan zal de rol vertolken van Christian Grey. Dakota Johnson neemt de rol van Anastacia Steele voor haar rekening. Voor heel wat Fifty Shades of Grey fanaten is dit echt een film om naar uit te kijken. We moeten er nog een aantal maanden op wachten. Maar de pas gelanceerde trailer maakt ons alvast al een béétje warm vanbinnen.

 

1/

Vorige week...teaser 2

Goed, de nieuwe trailer van de langverwachte filmversie van Fifty Shades of Grey duurt niet langer dan 15 seconden, maar dat is net lang genoeg om de blote bast van Jamie Dornan te kunnen bewonderen.

Die hard Fifty Shades-fans: zet je schrap, want hier is een gloednieuwe teaser van de film die op 11 februari in de zalen komt. De film lijkt intussen wel een eeuwigheid in de maak maar het aftellen kan nu effectief beginnen.

In een nieuwe teaser staat Christian Grey (gespeeld door Jamie Dornan) voor een moeilijke keuze: ‘welke das trek ik in hemelsnaam aan en is die in staat om iemand zonder al te veel verwondingen vast te knopen?’ Verder moet de trailer het  vooral hebben van enkele seconden functioneel naakt en de stem van Beyoncé die een stukje uit ‘Haunted’ ten berde brengt.

2/

En dan nu...