Recap: de naakte waarheid van de week

Gepubliceerd op 14 November 2014 door ELLE België
Recap: de naakte waarheid van de week

Vogue lingerie

Wat een week! De temperaturen duiken de dieperik in, maar dat belet onze beroemde vrienden niet ongegeneerd uit de kleren te gaan. „Ongegeneerd”, want Photoshop en size zero criteria moeten het onderspit delven in het voordeel van puur natuur lichamen -en een liter of tien olie, met dank aan Kamp Kardashian. Een overzicht van het al dan niet functionele naakt deze week: 

Wanneer de termen „Kardashian” en „full frontal” een week lang elke tabloid domineren, weet je dat Kimmy K en kompanen alweer een grens overschreden in hun queeste naar ultieme beroemdheid -excuseer, „artistieke ontplooiing”. De clan besloot Kims indrukwekkende derrière nog maar eens op te voeren in het blad Paper en dat bleef niet onbesproken. Vakkundig bijgewerkt of niet -het beroemde achterstel blijkt in staat een glas champagne te dragen!- de shoot is naar goede Kardashian gewoonte een viering van ronde vormen en dat verdient heel stiekem toch lof.

1

2

(Beelden:  Paper Magazine)

Over naar Lara Stone, die recent van haar eerste spruit beviel. Het Nederlandse topmodel houdt wel van  een naaktfoto of 200, maar beval fotograaf Juergen Teller deze keer de Photoshop achterwege te laten. Aldus poseert ze voor System Magazine trots met haar puur natuur post-baby lichaam. Een lichaam dat niet helemaal voor de gewone sterveling lijkt weggelegd, maar goed: de goede bedoelingen zijn er, goede genen zorgen voor de rest…

3

(Beeld: System Magazine)

De prijs van meest integere boodschap gaat dan toch naar Vogue.com, dat deze week inzoomt op een universeel probleem: de zoektocht naar goede lingerie voor zware borsten. Goed voor een reeks realistische beelden van vrolijke boezemvriendinnen. Go Vogue!

4

5(Beelden: Vogue.com)

En zo sluiten we de week af met een complexloos streepje naakt...