Fashion news: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 13 November 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Marion Cotillards muziekdebuut, trouwplannen ten huize Knowles, Komono opent een winkel en Uniqlo komt naar Antwerpen.

Marion Cotillard kan zingen en heeft mooie benen. Dat is in een notendop de boodschap van haar allereerste single, Snapshots In LA. De Franse actrice waagt zich uit het niets aan een muzikale carrière en bewijst ook op dit vlak over een flinke portie talent te beschikken. Een streling voor het oor én het oog: de Dior ambassadrice blijft ook in de videoclip trouw aan haar geliefde modehuis en hult zich in een ultrakorte jumpsuit van het label, dit om haar zelfverklaarde long bright legs te showen. Een kijkje waard:

Het lijkt erop dat Beyoncé dit weekend opnieuw aan het altaar staat -als bruidsmeisje weliswaar. Hardnekkige geruchten wijzen zondag immers aan als de trouwdag van zusje Solange Kowles, die zich eerder dit jaar verloofde met de 51-jarige producer Alan Ferguson. De 28-jarige ster geeft daarmee voor de tweede maal haar jawoord, uit een vorig huwelijk heeft ze reeds een zoontje, Julez. Benieuwd of ze dit weekend ook echt de grote stap zetten, wij hebben alvast enkele suggesties voor de bruidsjurk van de funky ster…

Uitstekend nieuws voor Antwerpen: Uniqlo  opent een flagship store in de Sinjorenstad. Voor de leken: het Japanse label staat al jaren bekend om haar funky sportlooks, donzige kasjmier en vooral haar vederlichtje duffle coats. Sterren als Pharrell Williams en Daktoa Fanning zijn fan, net als de voltallige redactie. Het nieuwe winkelparadijs opent de deuren in de herfst van 2015, nog even afwachten dus.

Het goede nieuws blijft binnenstromen: ook Belgische trots Komono opent een eigen stek. Het brillen- en uurwerkenlabel blaast dit jaar 5 kaarsjes uit en viert dat met een eerste winkel, eveneens in hartje Antwerpen. Wie op zoek is naar een nieuw horloge of een leuke zonnebril loopt beter even binnen in de nieuwe shop in de Kloosterstraat. Wij namen enkele weken geleden een kijkje achter de schermen van het Belgische succesverhaal, ontdek het hier.