Rachel Bilson en Kelly Rowland bevallen

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Rachel Bilson en Kelly Rowland bevallen

RachelKellybaby

Een week vol babynieuws! Zowel Rachel Bilson als Kelly Rowland werden deze week voor het eerst mama.

Een nieuwe week, een nieuwe lading beroemd babynieuws. De opvolging van Harper, North West en Blue Ivy is verzekerd want Planeet Celeb mocht deze week twee kersverse bewoners verwelkomen.

Zo beviel Kelly Rowland van haar eerste 'Destiny's Child'. De zangeres en haar echtgenoot Tim Witherspoon werden de trotse ouders van zoontje Titan Jewell Witherspoon. Fiere 'tante Beyoncé' feliciteerde haar 'Destiny's Child'-collega op Instagram.

BeyoncéInstagram


 

RachelBilsonpreggers

Als er één inner circle The O.C.-personage is dat we een kind zouden toevertrouwen is het Summer Roberts wel. Zij slaagde er uiteindelijk wel in haar konijn Pancakes in leven te houden. Oké, een konijn is niet meteen hetzelfde als een baby maar alles is beter dan een hulpeloze baby in combinatie met de eeuwig getroebleerde Marissa Cooper, nee?

PancakesTheOCSummerRoberts

Terug naar het échte leven. Daar hokt Rachel Bilson al jaren samen met acteur Hayden Christensen, die je vast nog kent als Anakin Skywalker uit de Star Wars-films. Het aantrekkelijke duo verwelkomde eerder deze week een allereerste dochtertje Briar Rose. Een echte prinsessennaam! Kenners van het sprookje Doornroosje weten immers dat dit de naam is die de drie feeën aan prinses Aurora gaven toen ze de zorg voor het prinsesje na de vloek van Malafide op zich namen. De naam komt trouwens ook voor in het originele sprookje van de Gebroeders Grimm uit 1812.


 

TimberbielBaby
Hét babynieuws van de week kwam toch van Justin Timberlake en Jessica Biel. De actrice zou in verwachting zijn van haar eerste kindje maar het nieuws werd alsnog niet bevestigd.

Bekijk hier de mooiste vooralsnog kinderloze momenten van Timberbiel.