Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 6 November 2014 door Natalia Tjurina
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashionN

Topshop viert de opening van een nieuwe winkel op Fifth Avenue, Cara Delevingne gaat helemaal wild in de nieuwe clip van Die Antwoord en Kate Middleton gaat voor een stijlswitch. 

Kate Middleton wil een nieuwe weg inslaan, modegewijs dan. De hertogin zou het helemaal gehad hebben met de veel te klassieke 'klederdracht' die zo typerend is voor het koningshuis. In haar queeste naar een jongere stijl heeft Kate haar voormalige assistente Natasha Archer aangesteld als styliste. Natasha laat er alvast geen gras over groeien en stuurde Kate deze week al in een doorkijkjurk op pad. Benieuwd wat de Queen daarvan vindt!

Die Antwoord staat zowat synoniem voor provocatie. De gloednieuwe clip voor de single 'Ugly Boy' is daar niet anders in en zit naar goede gewoonte barstensvol rariteiten en dolle beats. Wél verrassend is de sterrencast die rappers Yo-Landi en Ninja lieten opdraven om mee te raven. Zo staat topmodel Cara Delevingne als een volleerde gek met een plastic pistool gevuld met bloed te spelen en verschijnen ook nog Marilyn Manson, Dita Von Teese en Jack Black ten tonele. Aanschouw:

Ten huize Beckham leren de jongens duidelijk al op jonge leeftijd hoe ze harten moeten stelen. De kleine Romeo Beckham weet ons weer helemaal in te pakken in de nieuwe promovideo voor Burberry. In de clip is Londen al ondergedompeld in de romantische kerstsfeer, inclusief melige soundtrack, en krijg je het verhaal van een verliefd koppeltje te zien. Het filmpje is volgens creatief directeur Christopher Bailey een ode aan Burberry, met in de hoofdrol klassiekers als de trenchcoat en de kasjmieren sjaal.

Gisteren opende Topshop een nieuwe flagship store op Fifth Avenue in Manhattan, goed voor zo'n 12.000 vierkante meter shopplezier. Van kledij, over schoenen, tot accessoires, beautyproducten en mannenspullen, 'voor elk wat wils' krijgt hier een compleet andere dimensie. Om de opening helemaal goed te vieren, lanceerde de keten ook een capsulecollectie die - helaas - enkel te koop is in de nieuwe shop. Heel wat bekende gezichten, waaronder Beyoncé, Ciara en Cara Delevingne (het nieuwe gezicht van de kerstcampagne), kwamen een kijkje nemen op de officiële opening. Alsof we nóg een reden nodig hadden om op citytrip naar New York te willen!

Natalia Tjurina