AGENDA: ASVOFF 7 ANTWERPEN – modefilmfestival

Gepubliceerd op 4 November 2014 door ELLE België
AGENDA: ASVOFF 7 ANTWERPEN – modefilmfestival

DianeBlood

Hou 3 december zeker vrij want DIANE PERNET, het MOMU - Modemuseum provincie Antwerpen & Stad Antwerpen presenteren de zevende editie van ‘A Shaded View on Fashion Film’ (kortweg ASVOFF).  

ASVOFF werd in 2008 opgericht door de internationaal vermaarde mode- en video journaliste Diane Pernet. Pernet verdiende reeds haar pluimen met haar carrière als fotografe en modeontwerpster. In 2005 lanceerde ze de website  ‘A Shaded View On Fashion’ waar ze actief is als documentairemaker, talentscout en modeblogger. In 2008 creëerde ze het ASVOFF, dat omschreven wordt als het eerste filmfestival in het kader van mode in film. Ook dit initiatief groeide op zijn beurt uit tot een succesverhaal en lokte reeds namen als Anna Dello Russo, Alexander Mc Queen, Charlize Theron en Yves Saint Laurent.  Om er maar enkele op te noemen. Nu komt de zevende editie richting Antwerpen, na de première in het Centre Pompidou, om daarna onder meer door te reizen naar het Guggenheim Bilboa.

Het filmfestival omvat kortfilms omtrent mode, stijl en cosmetica. Daarnaast is er ook plaats voor documentaires, installaties en een portie Belgisch talent, met films van onder meer Frederik Heyman, Michael Smits, Leonardo Van Dijl en Pierre Debusschere. Dit alles binnen de prachtige setting van de barokke Sint-Augustuskerk in het centrum van Antwerpen. Kortom, een festival dat je niet wil missen. En het is nog gratis ook!

Verplicht reserveren via:
Tel.: +32 3 470 27 70 - asvoff@momu.be - www.momu.be
Meer info: www.asvoff.com
De zevende editie van ASVOFF zal plaatsvinden op 2 en 3 december 2014.   
Locatie: AMUZ, Kammenstraat 81, 2000 Antwerpen
Dinsdag 2 december van 19 uur tot 23 uur (enkel op uitnodiging)
Woensdag 3 december van 19 uur tot 23 uur (gratis toegang)

(Stagiaire Lien De Vriendt)