Event-report: Pretty Little Liars diner – Netflix

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Event-report: Pretty Little Liars diner – Netflix

PLL

Nu het einde bijna in zicht is en seizoen 6 van pretty little liars bijna uitkomt, organiseerde Netflix Benelux een ‘Pretty Little liars’-diner waar nog eens alle onvergetelijke details van deze spannende serie werden aangehaald om ons klaar te stomen voor het vervolg.

De hele avond stond in teken van de horror-serie Pretty little liars. Toen we binnen kwamen in een oud spookachtig herenhuis, kreeg iedereen een bloody-mary waarrond er een geheimzinnige boodschap bevestigd was. Mijn boodschap was: ‘Hello Aria, glad you’re here. You’ve always been my favorite. –A’. Toen iedereen was aangekomen en zijn persoonlijke boodschap had ontvangen, kon de mysterieuze avond pas echt beginnen.

Een politieagent kwam binnen gestormd om ons te ondervragen over de ijzingwekkende verdwijning van Alison, maar toen hij zijn boekje uithaalde viel er een foto van Alison en hemzelf eruit, hadden zij een geheime relatie? Weet hij meer?

Nadat hij hysterisch weg liep kregen we een extra woordje uitleg over Netflix. Netflix is een Amerikaanse aanbieder voor series-on-demand, die je kunt bekijken op allerlei applicaties, van televisie tot Iphone tot … Sinds kort is Netflix verkrijgbaar in België met naast de internationale series ook films en series van eigen bodem. Voor slecht een klein maandelijks bedrag, krijg je een overaanbod aan series en films.

Na deze korte introductie mochten we aan tafel waar we genoten van een heerlijk drie-gangen menu. Tussen de leuke conversaties en glaasjes wijn kregen we ook veel creepy sms'jes van de geheimzinnige A met aanwijzingen en opmerkingen. Mona werd onder onze neus vermoord en we kregen een griezelige pop met een strop rond haar nek.

IMG_1088

Het Pretty Little Liars-thema was in alles aanwezig. Het mysterieuze gebouw, de belichting, zelf in de gerechten werd het thema geïntegreerd.

Eten PLL

Het was een super gezellige en mysterieuze avond om nooit meer te vergeten!

Mensen die het wachten beu zijn kunnen via Netflix in tussentijd nog heel wat andere series bekijken zoals The Vampire Diaries, Orange is The new Black, Tournée Générale ... Het zesde seizoen van Pretty Little Liars staat jammer genoeg pas gepland voor eind januari en is een week na de uitzending in Amerika al te zien via Netflix met Nederlandse ondertiteling.

(Stagiaire Laura Németh)