Fashion news: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 5 April 2019 door Natalia Tjurina
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fn2

Beyoncé gaat samenwerken met Topshop, Lottie Moss heeft haar eerste grote campagne beet en babyvreugde ten huize Justin Timberlake en Jessica Biel.

Dat Beyoncé en Sir Philip Green, de CEO van het Britse Topshop, dikke maatjes zijn, konden we al raden. Want 3 uur lang gratis mogen shoppen bij Topshop, daar moét je wel close voor zijn. Geen wonder dus dat Beyoncé het afgelopen halfjaar regelmatig in Topshop tenue te spotten viel. Nu willen de 'Queen of R&B' en de 'King of High Street Fashion' hun vriendschap bezegelen met een eigen kledinglijn, en dan hebben we het niet over de zoveelste capsulecollectie. Neen: een spiksplinternieuw merk met coole sports- en streetwear. Ren echter nog niet te snel je huis uit, want het is nog minstens een jaar afwachten vooraleer de eerste stukken in de rekken liggen. Tijd genoeg om dat engelengeduld wat te trainen...

H&M heeft de genomineerden voor de H&M Design Award 2015 bekendgemaakt! Net als vorig jaar zal een opkomende designer geselecteerd worden om een collectie te ontwerpen voor het Zweedse label. Verder trakteert H&M de winnaar ook nog eens op 50 000 euro en een eigen show tijdens Stockholm Fashion Week. Twee jaar geleden ging de eer naar Minju Kim, die het vak leerde aan de Antwerpse modeacedemie en vorig jaar werd opgevolgd door La Cambre alumnus Eddy Anemian. Ook dit jaar zijn de 'Belgische' studenten vertegenwoordigd met Clara Jungman en Laure Severac die beiden in Antwerpen studeren. Alweer maar eens het bewijs dat onze modeacademies hun plaatsje in de top verdienen!

Staat Casa Timberlake-Biel binnenkort volledig in het teken van luiers en papflessen? Als we de laatste geruchten mogen geloven alvast wel! Volgens een 'insider' (wie, o wie) zou Jessica Biel dan eindelijk zwanger zijn en zou de actrice al gespot zijn met een lieflijk babybuikje. Een officiële bevestiging moet nog volgen, maar hopelijk laat die - net als het kleintje - niet meer lang op zich wachten!

Lottie Moss - zusje van - heeft haar eerste grote klus achter de rug! Na opdrachten voor Dazed & Confused, Teen Vogue en Calvin Klein, mag ze nu een campagne voor Red Valentino aan haar palmares toevoegen. Niet slecht voor een 16-jarige! De collectie staat in het teken van Disney en komt helemaal tot leven voor de lens van fotograaf Tim Walker. Check 'Mini Moss' aan het werk in deze vrolijke making of video:

Natalia Tjurina