Win een beautypakket t.w.v. 300 euro

Gepubliceerd op 29 Oktober 2014 door Laure Vandendaele
Win een beautypakket t.w.v. 300 euro

InstagramwedstrijdELLE
Post een originele Instagramfoto van de nieuwe ELLE en maak kans op een beautypakket t.w.v. 300 euro.

De supermarkt als catwalk. Chanel lanceerde de trend en ook ons covermodel Kristen Stewart weet dat haar ensemble (niet toevallig een ontwerpje van Karl Lagerfeld) pas echt tot zijn recht komt tussen de conservenblikken en potten confituur. Ook het gloednieuwe novembernummer van ELLE België ligt in de supermarkt te wachten om door jou mee naar huis genomen te worden. En daar word je voor beloond: de ELLE in je winkelmandje gooien kan je deze maand immers een beautypakket t.w.v. 300 euro opleveren!

Wat moet je daarvoor doen?

Fotografeer het novembernummer van ELLE België op een originele, grappige, verrassende manier. De ELLE tussen de verse groenten?  In het winkelkarretje van de knappe (aan zijn inkopen te oordelen single) man voor je aan de kassa? Laat je creativiteit de vrije loop!

Zwier het resultaat met filter naar keuze op Instagram, tag @elle_belgie en gebruik de hashtag #ELLEindesupermarkt

De leukste foto wordt beloond met een beautypakket t.w.v. 300 euro! Verder verschijnt je Instakiekje in het januarinummer van ELLE België en op ELLE.be. De winaar wordt verwittigd via Instagram op 7 november 2014.

Inspiratie nodig? Blader dan snel naar pagina 46 van het magazine of laat je inspireren door de 'No Big Deal' modeshoot.

Veel succes!