Nieuw in Hasselt: FAB Pop-Up Store

Geüpdatet op 7 June 2019 door Natalia Tjurina
Nieuw in Hasselt: FAB Pop-Up Store

fab

Fashion Across Borders vzw zet jong modetalent in de kijker in de gloednieuwe 'FAB Pop-Up Store' in Hasselt.

Modeliefhebbers die op zoek zijn naar originele kerstgeschenkjes of liever hun eigen kleerkast nog eens bijspekken, moeten de komende weken zeker en vast eens langs de 'FAB Pop-Up Store' in Hasselt, een initiatief van Fashion Across Borders vzw (FAB). Na eerdere stops in Aken en Maastricht, stopt dit pop-up project deze winter in Hasselt met aan boord tal van exclusieve kledingstukken, accessoires en juwelen van jong modetalent.

FABstore_001_(c)FilipClaessens
© Filip Claessens

FAB - een samenwerking tussen het Modemuseum Hasselt, FASHIONCLASH Maastricht en Designmetropole Aachen - selecteerde voor deze editie opnieuw aanstormende designers uit de Euregio Maas-Rijn, waaronder uiteraard ook een aantal Belgische ontwerpers. Zo kan je er stukken scoren van landgenoten Tom Van Der Borght, No More Twist, Hanne De Wyngaert en Stefan Meuwissen. Wie meer te weten wil komen over het reilen en zeilen van een modelabel of gewoon graag eens staat te keuvelen bij een hapje en een drankje, kan zich inschrijven om op zaterdag 13 december kennis te maken met de deelnemende designers tijdens een 'Meet & Greet'.

FABstore_002_(c)FilipClaessens
© Filip Claessens

De winkel houdt nog tot en met 15 januari halt in Kapelstraat 45 in Hasselt. Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Meer informatie vind je hier.

Natalia Tjurina