Is uw man een gentleman?

Gepubliceerd op 24 Oktober 2014 door Laure Vandendaele
Is uw man een gentleman?

chivasgentleman
Is uw man een échte gentleman of behoort hij eerder tot de categorie gestampte boer? Meer dan een korte test is er niet nodig om te achterhalen tot welke categorie hij behoort. Zijn de resultaten teleurstellend? Geen zorgen, meer dan een workshop is er niet nodig om hem tot een echte George Clooney te transformeren.

Als het van de Belgische vrouwen afhangt, zouden er best wat meer perfecte gentlemen op straat mogen lopen. Uit een studie die luxe whiskymerk Chivas uitvoerde bij een groot aantal Belgische vrouwen blijkt dat de  - al dan niet perfecte - gentleman een steeds zeldzamer verschijnsel wordt.

Om het potentieel om het tot een perfecte gentleman te schoppen naar boven te halen, biedt Chivas een exclusieve 'Chivas Gentlemen’ opleiding aan. Om hieraan te kunnen deelnemen, moeten mannen (of hun vrouwen en vriendinnen) zich inschrijven op www.areyougentleman.be. Uit alle deelnemers zullen 50 aspirant droommannen geselecteerd worden voor het gentleman bootcamp. Een eigen George Clooney in huis halen was dus toch eenvoudiger dan gedacht.

De wedstrijd loopt nog tot 21 november.

 www.ayounggentleman.be