Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 23 Oktober 2014 door ELLE België
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashionnews

Pharrell Williams en Cara Delevingne duiken samen de studio in, Kate Moss maakt een carrièreswitch en H&M herdenkt een decennium collaboraties met een exclusief boek.

De afgelopen dagen werd er heel wat gefluisterd over een geheim project tussen Cara Delevingne en Pharrell Williams. Rarara... blijkt dat Karl Lagerfeld het duo gestrikt heeft voor de nieuwste kortfilm van Chanel. Daarbij zou Pharrell Cara al maandenlang coachen bij het maken van haar debuutplaat. Of je het topmodel ook in de Chanel film zult horen zingen, valt nog af te wachten tot 2 december. Die dag gaat de film in première in Schloss Leopoldskron, meteen ook het kader voor de jaarlijkse Métiers d’Art modeshow.

Nog meer moois op het scherm: Kate Moss schittert binnenkort in een BBC kerstmis special als... zichzelf! 'The Boy in The Dress' wordt een adaptatie van het gelijknamige kinderboek waarin de kleine Dennis een Vogue magazine koopt en de volgende dag op school verschijnt als 'Denise' in een blauwe jurk. De rol zal haar onvermijdelijk op het lijf geschreven zijn. Wie een voorproefje wil, in 2009 kon je haar al bewonderen als 'Katie Pollard' in de Britse reeks 'Little Britain':

Hoezo, het rommelt tussen Beyoncé en Jay-Z? Niets van aan want het paar heeft naar verluid hun huwelijksgeloften hernieuwd en dus zomaar eventjes elke roddel over een vermeende scheiding ontkracht. Meer nog, ze zouden op huizenjacht zijn in Parijs en hun oog laten vallen hebben op een riante villa aan de Seine. Dat de liefdesperikelen van Bey en Jay ondertussen zijn uitgegroeid tot dé soap van 2014, staat buiten kijf. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

H&M viert 10 jaar modecollaboraties en brengt voor de gelegenheid een exclusief boek uit. 'The First Ten Years' blikt terug om alle collaboraties, van Karl Lagerfeld tot Alexander Wang en pakt uit met nog nooit eerder vertoond beeldmateriaal en contributies van talloze designers. Het boek verschijnt - erg toepasselijk - op 6 november, meteen ook de lanceerdatum van H&M x Alexander Wang. Wie een tripje naar New York gepland heeft, kan vanaf 27 oktober naar de retrospectieve tentoonstelling in de flagship store op Fifth Avenue.

Natalia Tjurina