Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 13 Oktober 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Een eretitel voor Angelina, een derde film voor Bridget en een nieuw project voor Kylie!

Grote eer voor Angelina Jolie: de actrice kreeg als eerste Amerikaanse vrouw ooit het Britse damehood toegewezen. De eretitel beloont haar inzet in humanitaire zaken en haar onophoudelijke campagne tegen seksueel geweld in oorlogsgebieden. Dame Angelina Jolie, zoals ze voortaan dus door het leven gaat, nam de decoratie dit weekend in ontvangst van koningin Elisabeth II in hoogsteigen persoon. Het is weer eens wat anders dan een Oscar.

Goed nieuws: er komt een derde Bridget Jones film aan. Slecht nieuws: dat zal zonder Hugh Grant zijn. De acteur bevestigt in een Brits radio-interview beide nieuwtjes. De prent, een verfilming van het derde en laatste boek van auteur Helen Fielding, beschrijft hoe Bridget verder moet nadat haar grote liefde Mark Darcy (gespeeld door Colin Firth) om het leven komt. Geen vrolijke openingsnoot, een beetje humor à la Daniel Cleaver (Grants personage in de twee eerste films) zou meer dan welkom zijn. De acteur verklapt wel dat het plot niet helemaal dat van het boek zal volgen en dat Firth wél van de partij zal zijn. Laten de filmmakers hem op het grote scherm dan wél leven? We duimen.

Soloproject voor Kylie Jenner, die eindelijk uit de boomlange schaduw van grote zus Kendall mag stappen. De jongste Kardashian/Jenner telg lanceert een lijn haarproducten onder de naam Kylie Hair Kouture by Bellami. Ook oudere zussen Kim, Kourtney en Khloe zijn elk trotse eigenaar van een soortgelijke lijn, de inspiratie van de beroemde clan lijkt geen einde te kennen als het op haarproducten aankomt. De rebelse Kylie viel de afgelopen maanden op door haar blauwe ombre kapsel, benieuwd of haar collectie pastelkleurige extensions voorziet.