5 dingen die je niet wil horen op je eerste date

Gepubliceerd op 11 Oktober 2014 door Britt Valkenborghs
5 dingen die je niet wil horen op je eerste date

date

Niets is leuker dan een spannende eerste date, toch? Wel... soms kan het ook gewoon vreselijk fout lopen. Wanneer je gesprekspartner de ene na de andere foute opmerking maakt bijvoorbeeld. Wat horen wij liever niet op een eerste date? Hier zijn 5 no-go's. 

1. Je ziet er knapper uit op je foto
Eumh, wat? Het is niet omdat jullie elkaar leerden kennen op het internet, dat dergelijke opmerkingen zomaar kunnen. Oké, sommige filters kunnen mogelijk je teint ietsjes verbeteren, maar iemand die een digitale verschijning verkiest boven the real thing? Nee, nee en nog eens nee.

PS: Als je deze opmerking wel vaker krijgt is het misschien tijd om het wat kalmer aan te doen met die verschillende fotofilters, Picasso.

2. Ik kan mijn ex niet vergeten
Tenzij er "relatietherapeut" op je voorhoofd geschreven staat, laat je de recent gekwetste mannen beter achterwege. Je hebt écht geen uur voor de spiegel gestaan om daarna de rebound te zijn.

3. Ik ben niet op zoek naar iets serieus
Voor het geval jullie op dezelfde golflengte zitten, negeer dit bericht. Zo niet, maak jezelf snel uit de voeten. Je hoeft te tijd, noch je outfit te verkwisten aan iemand die enkel geïnteresseerd is in je bedprestaties.

4. Ik heb voortdurend one night stands
Proficiat! Een gezond seksleven is perfect normaal, maar hoeft nog niet aan de grote klok te hangen tijdens de eerste date. Als hij je toch de hele avond wil vermaken met de leuke weetjes over de vele bedpartners die hij al versleten heeft, is de kans groot dat hij daarnaast weinig andere zinvolle dingen te vertellen heeft.

5. Ik hou van je
Wel... dat klinkt vooral niet super eng op een eerste date. 1 woord: wegwezen.