Jennifer Lawrence maakt statement

Geüpdatet op 5 April 2019 door Christin Ho
Jennifer Lawrence maakt statement

jenniferlawrence1

De november issue van Vanity Fair verdient alle aandacht. Jennifer Lawrence maakt een statement met deze cover nadat naaktfoto's van de Amerikaanse actrice waren uitgelekt.

Een aantal weken geleden werden de iCloud accounts van heel wat vrouwelijke beroemdheden gehackt en hun opgeslagen foto's gestolen en online gezet. De hacker wou bitcoins verdienen met het delen van de foto's.

Jennifer Lawrence was het eerste slachtoffer die bevestigde dat het inderdaad haar foto's waren. In een exclusief interview met Vanity Fair zei ze : "Het is mijn lichaam en ik doe ermee wat ik wil. Het was niet mijn keuze om deze foto's overal terug te zien. Ik word er misselijk van en ik kan nog steeds niet geloven dat er misbruik wordt van gemaakt."

De actrice laat de commotie niet aan haar hart komen. Op de cover van Vanity Fair draagt ze niets anders dan een zilveren Chopard ketting. In de shoot is ze te bewonderen in de nieuwste creaties van de resort collecties 2015.

Een exclusieve blik achter de schermen van de shoot, verzorgd door topfotograaf Patrick Demarchelier, werd al gelanceerd: