Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 10 Oktober 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Raar maar waar: er schuilt een ijzersterke strategie achter North Wests garderobe. In Monaco verwacht prinses Charlène een tweeling en in eigen land openen twee fijne winkels de deuren. 

Nieuwe stap voor de Belgische Lore Van Keer. Eerder deze maand opende de beloftevolle juwelenontwerpster haar eigen winkel. Je vindt er haar vaste collectie handgemaakte juwelen, maar kan er ook terecht voor collectiestukken en juwelen op maat. Een aanrader voor fans van grafische accessoires! Adres: Hoogstraat 37, 1861 Wolvertem.

Oktober is borstkankermaand: de hele maand lang opent in Gent de pop-upstore Rosette La Vedette, een fysieke tegenhanger voor de webshop rosettelavedette.com. De shop verkoopt vrolijke sjaals en hoeden voor kankerpatiënten die hun haar verloren in hun strijd tegen de vreselijke ziekte.  Daarnaast zijn er ook verschillende acties, zoals make-up lessen en kleurenadvies voorzien. Adres: Poolse-Winglaan 86 H, Gent. Klik hier voor meer info. 

Je kan het zo gek niet bedenken: North West heeft haar eigen stylist! Het feit dat de kleuter steeds perfect op mama Kims outfits is afgestemd, blijkt dus helemaal geen toeval. “Haar garderobe wordt regelmatig onder de loep genomen door een professional. De look van de hele familie is erg belangrijk tijdens publieke verschijningen, die van North moet steeds bij die van haar moeder passen,” aldus een bron in de Britse Grazia. We willen het niet geloven, maar deze recente verschijningen lijken het nieuws wél te bevestigen…

Dubbel babygeluk in Monaco: prinses Charlène is in verwachting van een tweeling! Dat bevestigde de 36-jarige royal zelf aan Hello Magazine. Het worden de eerste kinderen voor de prinses. Haar man prins Albert heeft reeds twee kinderen uit vorige relaties. Begin december mogen we de dubbele bundle of joy verwachten.