Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 9 Oktober 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Niets dan powerkoppels vandaag: Carrie en Big zijn klaar voor ronde 3, Beyoncé en JayZ doen het opnieuw met elkaar, Adam Brody en Leighton Meester schitteren samen in een film én Kate Moss smijt haar twee "meisjes" in de strijd... 

Beyoncé en JayZ zijn nog lang niet uitgezongen. Het koppel besloot een klein jaar ook op professioneel vlak lief en leed te delen tijdens de veel besproken On The Run tournee. Volgende project? Een geheim duo-album, zo beweren hardnekkige geruchten, dat ten laatste begin 2015 uit zou komen. Ook deze keer zouden grootse zijprojecten, zoals een eigen film, op til zijn. Beyoncé, die haar vorige album uit het niets op één dag tijd lanceerde, heeft alvast ervaring met dit soort geheime projecten. Het zou ons niet verwonderen mocht JayZ nu ook een graantje van dat succes willen meepikken.

Je weet pas dat je een icoon bent als er champagneglazen worden gemaakt op basis van… je borsten. Kate Moss brengt in samenwerking met het Londense restaurant 34 een reeks glazen die exact de vorm van haar linkerborst volgen. Excentriek? Het topmodel is nochtans niet de enige die op het idee kwam. De legende wil dat ook Marie-Antoinette, feestkoningin bij uitstek, haar boezem in sexy tafelgerei liet vereeuwigen. De glazen zullen enkel gebruikt worden bij 34, wie dus even aan de borst van Kate Moss wil nippen, weet aan welk adres te zijn.

Kate Moss champagne

De geruchten rond een derde Sex And The City film beu? Dan zal dit je irriteren: Sarah Jessica Parker postte gisteren een zoveelste hint op Instagram. De actrice poseert met haar gloednieuwe schoenencollectie op de trappen van haar alter ego Carie Bradshaws iconische appartement, begeleid van een mysterieuze “It was take your @sjpcollection shoes to work day. #longdayforCarrie#whewwwwthosesteps #runninginheels #taxi!” Iets zegt ons dat Carrie Bradshaw straks de zoveelste relatiecrisis  op het grote scherm zal beleven…

Carie Bradshaw

Op een baby is het nog even wachten, maar Leighton Meester en Adam Brody –het àllerleukste filmkoppel ooit- is wel net bevallen van een gezamenlijk filmproject. De twee leerden elkaar kennen op de set van The Oranges en zocht opnieuw elkaars gezelschap op de werkvloer op. Geen romantiek voor hen echter in deze nieuwe prent, Life Partners. Meester speelt er een lesbische vrouw die maar niet kan verkroppen dat Brody er met haar beste, heteroseksuele vriendin vandoor gaat. Ontdek hier de trailer: