Chanel strikt 6-jarige voor cruise campagne

Geüpdatet op 9 Oktober 2014 door Isabelle Vander Heyde
Chanel strikt 6-jarige voor cruise campagne

Chanel 2

Miniatuur geweld bij Chanel. De 6-jarige Hudson Kroenig staat zijn minuscule mannetje naast topmodel Joan Smalls in de nieuwste cruise campagne van het label.

Blinkende parels, jasjes met heel veel rafels en tassen in de vorm van winkelmandjes: zeg nu zelf, wel kind zou hier nièt aan prutsen? Hudson Kroenig, zo blijkt. De kleuter liep reeds heel wat shows voor Chanel en kan zich blijkbaar gedragen in de grote speelkamer van het modehuis. Tot nu toe maakte hij niets stuk, trok hij niet aan Choupettes staart en drukte hij zijn vlekkerige handjes nièt tegen peperdure jurken aan. Tijd dus om hem te belonen met… een campagne!

Zodus schittert Kroenig aan de zijde van Joan Smalls in de campagne voor de cruise collectie 2015. Nonchalant loungen, extreem verveeld kijken, de voetjes kunstig in het water dippen: deze kleine heeft alle skills van een volleerd model. Hij is overigens niet de enige die het mode-ABC reeds op erg jonge leeftijd krijgt opgedrongen, ook deze kleuters kennen het lesje ondertussen vanbuiten. 

Chanel 1

Chanel 2

chanel 4

chanel 8

1/

chanel 7

Chanel 6

chanel 5