Fashion news: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 5 April 2019 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Rihanna's grote Instagram comeback, Coco Rocha's grote nieuws en Ninna Ricci's grootste zet. 

De geruchten blijken correct: Guillaume Henry verruilt Carven voor Nina Ricci. De Franse ontwerper stond de voorbije vijf jaar aan het roer van het ingedommelde modehuis Carven en wist het aan een recordtempo weer op de kaart te zetten. -diè roze teddyjas: aan zijn brein ontsproten! Een mooi verhaal, dat bij deze ten einde komt: in januari kan je reeds Henry’s visie voor Nina Ricci bewonderen, benieuwd of dat evenveel succes als zijn ontwerpen voor Carven zal oogsten.

Het is alweer vijf maand geleden dat Rihanna’s beruchte Instagram account BadGalRiri werd opgedoekt –het door haar zo graag getoonde streepje bloot bleek niet compatibel met de kleine lettertjes van het sociale netwerk. Vandaag duikt echter een nieuw account op: Via BahdGalRiri, reeds een kleine 800,000 volgers rijk, krijg je een blikje in het privéleven van de zangeres. Geen bloot deze keer, wel intieme familiefoto’s en gezellige, huiselijke kiekjes. Is Rihanna Instagramgewijs bekeerd? Of gaat het toch maar om een fan-made pagina?

Blake Lively is niet de enige sterrenmama in spe. De komende maanden mag zij haar zwangerschapsstijl meten aan die van topmodel Coco Rocha. Waar Blake voor een romantische foto koos om haar goede nieuws te verkondigen, ging Coco voor een meer high fashion methode. Zij toont op Instagram haar beginnende buikje in een weinig verhullende nude bodysuit. Het wordt een spannende match!

Loading

@JamesEdwardConran and I are absolutely thrilled to announce that after 4 years of marriage we are expanding our family and expecting our first child spring of 2015! - James & Coco

View on Instagram

Het gonst al jaren van de geruchten, maar de laatste dagen weerklinken die sterker dan ooit: is er een derde Sex And The City film op komst? Sarah Jessica Parker en collega Kristin Davis bevestigen op Twitter alvast mysterieus dat “dàt SATC gerucht” wel eens waarheid zou worden. Jennifer Hudson, die in de laatste verfilming een gastrol vertolkte, bevestigde in een interview dan weer dat er concrete plannen op tafel liggen. Wordt nog maar eens vervolgd…