Ashton Kutcher maakt naam dochter bekend

Geüpdatet op 5 April 2019 door Laure Vandendaele
Ashton Kutcher maakt naam dochter bekend

ashton kutcher and mila kunis get close watching los angeles lakers
Gisteren raakte het nieuws bekend dat Ashton Kutcher en verloofde Mila Kunis een dochter in hun leven mochten verwelkomen. Vandaag maakte de trotse vader de naam van zijn schatte (en harige?) eerstgeborene bekend.

Mila Kunis en Ashton Kutcher kozen, zoals je van het coole koppel wel mocht verwachten, voor een weinig traditionele meisjesnaam. 'Mila en ik verwelkomen Wyatt Isabelle Kutcher. Mag je leven gevuld zijn met verbazing, liefde, gelach, gezondheid, geluk, nieuwsgierigheid en pricavy.', schreef de kersverse vader op zijn website.

Nu de naam van de Hollywoodbaby wereldkundig werd gemaakt, is het uitkijken naar die eerste babyfoto's. Maar nieuwsgierigen worden door Ashton op hun wenken bediend. De Punk'd-ster postte niet één maar wel zes verschillende babyfoto's. Daartussen stopte de prankster er nog een van een puppy en een lama. Volgens de acteur is het nu aan het publiek om te achterhalen welke baby kleine Waytt Isabelle is. Zijn boodschap? 'Maakt het wat uit? Alle baby's zijn schattig.'

Verder hoopt de 36-jarige Amerikaan dat de paparazzi het gloednieuwe gezinnetje met rust laat. 'Je hebt je babyfoto. Kan die helikopter dat nu stoppen met boven ons huis te cirkelen? Binnen is een baby aan het slapen. En ze is bijzonder schattig.', aldus Kutcher op zijn Facebookpagina.

Mila Kunis schonk het leven aan een van deze baby's. Of aan een puppy. Of lama.
Mila Kunis schonk het leven aan een van deze baby's. Of aan een puppy. Of lama.

LEES OOK: Mila Kunis bevallen van een eerste kindje

LEES OOK: Mila Kunis en Ashton Kutcher opnieuw samen op het scherm

LEES OOK: Mila Kunis en Ashton Kutcher verloofd