Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 2 Oktober 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Het Liftincident wordt verfilmd, Cara doet het met Kim, Ciara wordt aangevallen op de rode loper en Lady Gaga is naar verluidt getrouwd. 

Hun pogingen om het perfecte gezinnetje te vormen ten spijt, worden JayZ en Beyoncé nog steeds achtervolgd door het beruchte liftincident. De Amerikaanse TV-serie Law & Order heeft er zelfs een aflevering op gebaseerd. In de realiteit viel Solange Knowles haar schoonbroer aan wegens nog steeds onbekende reden (velen gokken zijn ontrouw), in de fictiereeks gaat het om een jonge actrice die een atleet aanvalt. Bekijk hier de sneak peek:

http://youtu.be/BVVOPED1nQg

Is Lady Gaga getrouwd? Taylor Kinney, de 33-jarige Chicago Fire acteur en vriend van de zangeres, werd afgelopen weekend met trouwring gespot… én ontmaskerd door collega Sophia Bush. De actrice heeft in de reeks Chicago Fire een relatie met Kinneys personage en postte een innige foto met hem op Instagram, voorzien van een paar profetische hashtags:  #ThatsHisPersonalRing#NotForTheShow #EveryoneCalmDown #LindsayAndSeverideArentMarried. Hint ze nu dat Kinney en Stefani Germanotta, zoals la Gaga in het echt heet, de grote stap hebben gezet? Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Schermafbeelding 2014-10-02 om 12.11.02

Ook Naomi Campbell zet een grote stap, richting een acteursleven dan. Het topmodel heeft naar verluidt een rol gescoord in de gloednieuwe TV-serie Empire, een dramareeks over een familie die groot werd in de wereld van hip-hop en R&B. Campbell zal de rol van Camilla op zich nemen, een verleidelijke vrouw die de erfgenaam van al dit moois in haar bed weet te lokken. Geen al te ver van haar bed show dus.

Het lijkt erop dat Kim Kardashian een nieuwe shoot heeft gescoord naast niemand minder dan Cara Delevingne. De ster postte vanmorgen een beeld met het topmodel op Instagram en beschreef het als een “secret project”. Verder tagde ze zowel Cara zelf als Katie Grand, hoofdredactrice van het avant-garde magazine Love. Veelzeggende woorden, we mogen ons de komende maanden klaarblijkelijk aan een Kim & Cara wet look special verwachten!

Ciara heeft er dan weer een minder fijn moment op zitten. De zangeres is het meest recente slachtoffer van rode loper terrorist Vitalii Sediuk. De schaars geklede engerd, die eerder ook Kim Kardashian en America Ferrara aanviel, klemde haar op weg naar Valentino vast voor een weinig flatterend fotomomentje. Benieuwd wanneer er een einde komt aan de “grappen” van deze man.