Live verslag: de opmars van Chanel

Geüpdatet op 6 April 2017 door Isabelle Vander Heyde
Live verslag: de opmars van Chanel@sasvoguenl

Adresverandering bij Chanel: move over, Rue Cambon! Karl Lagerfeld stampt de Boulevard Chanel uit de grond en die is véél luidruchtiger, véél leuker en véél spectaculairder dan het iconische thuisadres van het modehuis.

Karl Lagerfeld moet het echt niet hebben van het prachtige Grand Palais in Parijs. Vorig seizoen bouwde hij het Art Nouveau bouwwerk om tot supermarkt, deze keer krijgt het een street jasje aangemeten. Nogal letterlijk: zonet paradeerden de modellen een gloednieuwe Parijse straat af: de Boulevard Chanel.

@sasvoguenl2
@sasvoguenl

Paraderen, maar ook scanderen. Dit seizoen staat mode met een boodschap in de kijker: "women's rights are allright", „divorce pour tous”, „feminism not masochism”, laissons les donneurs de leçons”, „tweed is better than tweed”,… boodschappen genoeg in deze stijlvolle revolutie.

Dat alles uiteraard geleid door het meest schreeuwerige model van het moment, Cara Delevingne. Ook leuk: de show werd geopend door de bloedmooie Gisele Bündchen, ondanks haar verminderde aanwezigheid op de catwalks nog steeds dé absolute wereldtop.

@jessebrouns2
@jessebrouns