North West front row in doorzichtige outfit

Geüpdatet op 18 December 2014 door Isabelle Vander Heyde
North West front row in doorzichtige outfit

north west

“Geen schoot meer voor North, Kim Kardashians dochter krijgt haar eigen zitje.” Als het immer serieuze Women’s Wear Daily een Instagram post aan North West besteedt, weet dat je het menens is…

Vriend of vijand, niemand die de kleurloze aanwezigheid van het gezinnetje West op de Parijse modeweek kan negeren. Van top tot teen in het zwart gehuld, zorgden Kanye en zijn vrouwen de voorbije week voor heel wat spektakel.

Zo was er Norths allereerste front row verschijning, de laffe aanval op Kims in Balmain verpakte benen (zie video) en het Kanye-uitjouw-incident bij Lanvin (te laat komen op een show wordt echt niemand in dank afgenomen, we told you so!)

Vergeet ook de decolletés van Kimye niet, outfits waarvan elk kind alleen maar kan dromen: wie wil zijn ouders nu nièt met matching, naveldiepe halsuitsnijdingen zien?

82

Vond je dit al wild? Klik verder en ontdek het laatste wapenfeit...

1/

Over matching gesproken, dit weekend werden Kim en North op elkaar afgestemd in doorzichtig Givenchy kant. De peuter leek alvast niet tevreden over haar look en ook heel wat getuigen fronsten de wenkbrauwen.

1

2

3

Givenchy : Backstage - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2015

Riccardo Tisci vond het dan weer fantastisch en beloonde het stijlgevoel van North met een eigen zitje op de eerste rij. Animatie genoeg om de aandacht van het bloedserieuze WWD te trekken...:

Schermafbeelding 2014-09-29 om 12.33.10