George Clooney en Amal Alamuddin zijn getrouwd

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Christin Ho
George Clooney en Amal Alamuddin zijn getrouwd

georgeclooney

Het is gebeurd! Hollywoods meest begeerde vrijgezel George Clooney is gisteren in het huwelijksbootje gestapt met de Britse advocate Amal Alamuddin in Venetië.

George Clooney zei het ja-woord in een klassiek kostuum van de Italiaanse ontwerper Giorgio Armani. Zijn kersverse bruid werd naar verluidt gekleed door modehuis Alexander McQueen. De intieme plechtigheid werd gehouden in het luxehotel Aman Canal Grande in het bijzijn van grote beroemdheden als Matt Damon, Bill Murray, Emily Blunt, Cindy Crawford en haar man en getuige Rande Gerber, Bono en hoofdredactrice van Vogue US Anna Wintour.

georgeclooney1

George en Amal maakten vandaag hun eerste publieke verschijning als getrouwd stel. Zij verscheen in een prachtige witte jurk met bloemetjes van Giambattista Valli Couture.

Momenteel kijken wij reikhalzend uit naar de eerste beelden van de trouwjurk, maar de trouwring hebben wij al gespot! Geen joekel van een diamant à la Hollywood, wel een elegant ontwerp waarin kleine diamanten steentjes werden verwerkt.