Binnenkijken in de winkel van Victoria Beckham

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Binnenkijken in de winkel van Victoria Beckham

Victoria Beckham Un Press Conference

Hij is er. De allereerste winkel van Victoria Beckham. Grote afwezige tijdens de grand opening was... Mevrouw Beckham zelf. De ontwerpster was in New York waar ze als goodwill ambassadrice van de Verenigde Naties een inspirerende speech gaf.  

Ons leven kon niet meer verschillen dan dat van Victoria Beckham. We poetsen beiden 's ochtends onze tanden, en daar stopt de vergelijking zowat.

Victoria Beckham heeft, vijf jaar nadat ze haar eerste stapjes als modeontwerpster zette, een eigen winkel in Londen. Mevrouw Beckham koos voor een pand met drie verdiepingen op Dover Street, op een steenworp van Dover Street Market,  John Rocha, Chucs Bar & Grill en een resem leuke galerijen en restaurants. Kassa's zijn er - wegens lelijk - niet te vinden, alle transacties gebeuren lekker modern via de iPad.

LEES OOK: het beautygeheim van Victoria Beckham

Victoria's zonen zijn bijzonder fier op hun mama. Met de opening van de winkel kwam voor hen ook het besef dat moeder wel degelijk een echte job heeft. Ook echtgenoot David Beckham steunt zijn vrouw voor de volle honderd procent. Zo verraste hij zijn eega op onverwachte bezoekjes en was hij aanwezig toen de winkel officieel opende, zonder Victoria. Zij was op dat moment in New York waar ze als goodwill ambassadrice van de Verenigde Naties een emotionele speech over HIV gaf.

vb1