Katie Holmes verklapt beautygeheim

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Katie Holmes verklapt beautygeheim

Katie Holmes Olaz
Dingen waar Katie Holmes goed in is: met een uit de kluiten gewassen kleuter op de arm door de straten van New York hollen, haar ongetwijfeld boeiende liefdesleven ( Katie hartje Jason Segel?)  uit de klauwen van de pers houden en haar gezicht aan een beautycampagne verlenen.

Twee jaar nadat Katie Holmes de allereerste beroemde ambassadrice van een niet nader genoemd Amerikaans cosmeticamerk werd, rijft de actrice opnieuw een gelijkaardige opdracht binnen. Deze keer wordt Holmes de wereldwijde ambassadrice van Olaz en haar 'Your Best Beautiful' campagne. Hierin moedigt ze vrouwen van over de hele wereld aan het mooiste uit zichzelf te halen, zowel in hun leven als op het gebied van huidverzorging.

Katie Holmes is alvast bijzonder blij met haar nieuwe job. Er kan zelfs een glimlachje vanaf. “Ik vind het geweldig om Olaz’ wereldwijde ambassadrice te zijn”, vertelt Holmes. “Olaz is een merk dat ik respecteer, vertrouw en waar ik in geloof. Ik houd van de producten en de boodschap aan vrouwen om het mooiste uit zichzelf te halen, ook als het gaat om gezichtsverzorging.” Smeer je blij dus! Een boodschap om te onthouden.