Cast van 7th Heaven herenigd

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Cast van 7th Heaven herenigd

7thHeavenCamden
De cast van televisieserie '7th Heaven' kwam voor het eerst in acht jaar samen voor een gezellige familiereünie. Dat heuglijke feit ging ongetwijfeld gepaard met een inspirerende preek van vader Camden.

Het is donderdag en op de sociale media betekent dat zoveel als 'tijd voor een throw back thursday' (#tbt). Twitter, Instagram en Facebook blikken terug op wat ooit was, en de mooiste #tbt-foto kwam vandaag uit onverwachte hoek.
Voor het eerst in acht jaar ging de familie Camden, bekend uit de populaire televiseserie '7th Heaven' nog eens samen op de foto. Acteur Stephen Collins, beter bekend als opperhoofd Camden,  postte een foto op Twitter van zijn volwassen geworden televisegezin. En wat blijkt? De Camden-klan vormt 15 jaar nadat de laatste aflevering uitgezonden werd nog steeds het bijna irritant perfecte plaatje.

Naast Beverley Mitchell (Lucy Camden) en broer Barry Watson (Matthew Camden) spotten we natuurlijk de bekendste kop: Jessica Biel. De actrice maakte gisteren trouwens haar debuut in 'New Girl' en was voor het eerst sinds haar dagen als Marie Camden nog eens in een televisiereeks te zien.

LEES OOK: Jessica Biel in New Girl

Enkel Mackenzie Rosman, die jarenlang in de huid van kleine Ruthie kroop, was niet aanwezig op de familiereünie. Volgens Stephen Collins was het weerzien dolle pret. 'Joy! Laughs' schreef hij bij de groepsfoto van het christelijke televisiegezin. Fijn te horen dat alles nog steeds peis en vree is in Glen Oak.

twitter @StephenCollins
twitter @StephenCollins