Limited edition: Perrier X Street Art

Geüpdatet op 8 Oktober 2014 door ELLE België
Limited edition: Perrier X Street Art

Schermafbeelding 2014-09-19 om 13.38.54Perrier, hét icoon onder de natuurlijk bruisende mineraalwaters, gaat dit najaar in zee met drie straatartiesten voor een limited edition-collectie, gedoopt met de naam Inspired By Street Art.

De zeer herkenbare flesjes van het befaamde bronwatermerk werden in het verleden al meermaals onder handen genomen door 's werelds meest gerenommeerde artiesten. Zo werden de Perrier-flessen ter gelegenheid van hun 150ste verjaardag aangekleed met veelkleurige etiketten ontworpen door Andy Warhol als eerbetoon aan de wereldberoemde pop art-kunstenaar. Ook kregen de flesjes voordien al een fashionable make-over door het populaire Franse modehuis Paul & Joe.

Nu, in 2014 zullen de iconische flesjes alweer in een fonkelnieuw jasje worden gestoken. Ditmaal zijn de drie meest invloedrijke en dynamische street art kunstenaars van onze planeet aan zet, die voor Perrier's nieuwste gelimiteerde editie elk hun eigen creatieve stempel mogen drukken op de flesjes: JonOne, New Yorker woonachtig in Parijs, neemt het ontwerp van de labels voor het glazen gamma voor zijn rekening; het Japanse bloemenmeisje, Sasu ontfermt zich over het design van de PET-versie; en humanistische Braziliaan, Kobra laat zijn creativiteit los op het splinternieuwe Perrier-blikje, de Slim Can. Kortom, drie verschillende persoonlijkheden, drie verschillende continenten, negen unieke creaties. « Urban art als bijzondere kunstvorm wekt een zekere bruisende energie op die zéér nauw aanleunt bij de waarden van Perrier », aldus Arnaud Tillo, directeur van het merk.

De collectie (met uitzondering van de Kobra-blikjes) zal vanaf begin oktober in beperkte oplage te verkrijgen zijn in België, dus voor de verzamelaars: wees er snel bij om een exemplaar te bemachtigen!