Britney Spears stelt lingerielijn voor tijdens New York Fashion Week

Gepubliceerd op 10 September 2014 door Laure Vandendaele
Britney Spears stelt lingerielijn voor tijdens New York Fashion Week

Britney Spears Hosts The Exclusive Unveiling Of Her Signature Sleepwear Line: The Intimate Britney Spears


Zangeres Britney Spears stelde gisteren haar allereerste lingerielijn 'The Intimate Britney Spears' voor in New York

Wie had ooit durven vermoeden dat Britney Spears actief zou deelnemen aan de modeweek van New York? Wij alleszins niet. We hebben het hier nu eenmaal over de vrouw die ooit een amper zichtbaar broekje met een albino boa constrictor combineerde, een galajurk in jeans droeg en een beha het meest overgewaardeerde kledingstuk vindt. Toch is Spears geen modeweek rookie. Elf jaar geleden was de toen 21-jarige popster de eregast van Donatella Versace die haar zomercollectie presenteerde in Milaan. Britney kreeg een zitje op de eerste rij toegewezen maar verder bleef haar inbreng (los van haar fashion bloopers) in de wondere wereld van de mode beperkt. Maar daar brengt de 32-jarige ster nu verandering in.

Spears kondigde in juli de komst van ‘The Intimate Britney Spears’, een door haar ontworpen lingerielijn aan. In Europa is het nog tot het einde van de maand wachten om het resultaat van Britney’s onderbroekenavontuur in huis te kunnen halen maar het Amerikaanse publiek kreeg de lijn gisteren al te zien. Terwijl onder meer Jenny Packham, MM6 Maison Martin Margiela en Tory Burch hun zomercollecties aan de modejournalisten en inkopers voorstelden, verwelkomde Britney haar gasten op een locatie waar ze vermoedelijk zelf nooit al te veel tijd heeft doorgebracht: de openbare bibliotheek van New York.

De plek waar de Ghostbusters voor het eerst oog in oog met een echt spook kwamen te staan en waar Carrie en Mr. Big net geen ‘I do’ tegen elkaar zeiden. En natuurlijk ook de plek waar alle grote werken uit de Amerikaanse literatuurgeschiedenis op de planken staan. En sinds gisteren dus ook de plek waar popfenomeen Britney Spears haar debuutcollectie in intieme kring voorstelde. Door de speakers weerklonk een poëtische monoloog die vermoedelijk iets met lingerie te maken had. De modellen showden delicate setjes en sexy nachtkledij terwijl Britney zelf het bij een oranjerode jumpsuit met duizelingwekkend decolleté hield.

Kort nadat Britney het publiek bedankte voor hun komst, verdween de nieuwbakken single (haar vriend David Lucato zou haar hebben bedrogen met een pornoactrice) alweer van het toneel. Vermoedelijk om nog snel enkele literaire klassiekers te ontlenen.

Bekijk de volledige collectie op www.intimatebritneyspears.us