Event report: met Buddha to Buddha naar Ibiza

Geüpdatet op 5 April 2019 door Anne Poelmans
Event report: met Buddha to Buddha naar Ibiza

opeing buddha to buddha

Buddha to Buddha, het juwelenmerk dat vooral bekend staat om zijn zilveren schakelarmbanden, heeft groot nieuws en wou dat graag gepast aankondigen in Ibiza. Na de juwelen, de kleding en de accessoires is het nu tijd voor een eigen horlogelijn, en waar stel je die beter voor aan de Europese pers dan op het eiland van peace & love. Het juwelenmerk is hoofdsponsor van de IWC powerboat-race, de perfecte gelegenheid dus om het Europese journaille over te vliegen naar het hippe eiland om er te genieten van snelle boten, good food, horloges en heerlijke vibes.

De dag startten we met een heerlijke open-air meditatiesessie, gegeven door Batul, de oprichter van Buddha to Buddha. De locatie spreekt wel erg tot de verbeelding: de penthouse van het Hard Rock Hotel, waar Paris Hilton vaak overnacht als ze in Ibiza is.

IMG_7061
Penthouse van het Hard Rock Hotel

De rust wordt al snel onderbroken door een horde jetski's die de zee aanvallen en best wel impressionante kunstjes tonen aan het publiek. Een dubbele salto op de jetski. Ik wist zelf niet dat dat mogelijk was!

IMG_0548Orde van de dag: de powerboat race:

IMG_7562Tijdens de voorstelling van de nieuwe horlogelijn leren we dat de uurwerken op Zwitserse bodem worden ontworpen en dat ze unisex kunnen gedragen worden.

IMG_7068Polaroid-shots van deze trip: