Kate Middleton opnieuw zwanger

Gepubliceerd op 8 September 2014 door Isabelle Vander Heyde
Kate Middleton opnieuw zwanger
Kate zwanger
Verrassend beeld? Inderdaad: de Britten maken er een sport van valse Kate beelden te schieten, zoals dit plaatje van Ladbrokes...

Fantastisch nieuws over het Kanaal: er is een tweede royal baby in de maak! 

En dat betekent dat de trein roddels en speculaties aan een sneltreinvaart op gang komt, dat de stoep van het Londense St. Mary’s ziekenhuis over 9 maanden wederom overspoeld wordt door paparazzi, dat moeders in spe de komende maanden hun looks van de Britse royal afkijken, dat wij heel hard de vingers beginnen kruisen voor een meisje en … dat Kate opnieuw zo ziek als een hond is.

De Hertogin heeft immers, net als bij haar eerste zwangerschap, erg veel last van misselijkheid. In tegenstelling tot vorige keer komt er echter geen ziekenhuisopname van. Een korte pauze in haar agenda dus, de tijd om op adem te komen én een nieuwe zwangerschapsgarderobe bijeen te shoppen -wedden dat ze as we speak op Asos zit?

Hoe dan ook, wij willen een royal baby girl deze keer -bedenk je de fabelachtige matching looks die ze zouden dragen. Om toch toekomstige grote broer George in dit plaatje te betrekken, zijn leukste plaatjes: