Gezocht: figuranten voor de nieuwe clip van Oscar and the Wolf

Geüpdatet op 8 September 2014 door ELLE België
Gezocht: figuranten voor de nieuwe clip van Oscar and the Wolf

oscar kopie

Max Colombie aka Oscar and the Wolf gaf donderdag een klein, maar zeer gesmaakt akoestisch concert in de lobby van hotel Aloft (spreek uit: ‘a loft’) in hartje Europese wijk.

We kregen onder meer een uitgepuurde versie van ‘Strange Entity’ te horen, een eigenzinnige variant van Rihanna’s ‘Diamonds,’ en een verrassende cover van ‘Freed from Desire’ van Gala, waarna de set werd afgerond met een bloedmooie ‘Princes’.

 

‘Wat heeft deze getalenteerde jongen die The Barn in Werchter in vuur en vlam zette en wiens debuut Entity momenteel op nummer één van de Ultratop staat, in een Brussels hotel te zoeken?’ hoor ik u al denken.
Antwoord: Max is gedurende een maand ‘artist in residence’ van het hotel. Zo toont hij onder meer werk van vriendin-fotografe Marie Wijnants (op dinsdag 9 september) en op 3 oktober geeft hij met Oscar and the Wolf een afsluitend concert èn party.

Oscar and the Wolf heeft ook een kamer in Aloft. Die werd in de huisstijl van de band gedecoreerd – of beter: getransformeerd – met verfrommelde goudfolie en bloemen tot een bizarre, gouden grot…  Wil je er graag eens logeren? Vraag dan naar kamer 605.

Kamer 605 van het Aloft hotel kreeg een Oscar and the Wolf make-over
Kamer 605 van het Aloft hotel kreeg een Oscar and the Wolf make-over

Maar er is meer: op 13,14 en 24 september kunnen fans van Oscar and the Wolf meewerken aan hun nieuwste videoclip. Die wordt opgenomen in en rond het hotel en ingeblikt door regisseur Leonardo Van Dijl.
Geïnteresseerden houden de Facebookpagina van Oscar and the Wolf nauwlettend in de gaten of checken de www.aloftbrussels.com/aloftlive

(Nica Broucke)