Collega’s reageren op overlijden Joan Rivers

Gepubliceerd op 5 September 2014 door Laure Vandendaele
Collega’s reageren op overlijden Joan Rivers

LensCrafters Reveals Sunglass Fashion Crimes With Special Guest Joan Rivers At RxHibition Event

Gisteren is de Amerikaanse  tv-persoonsoonlijkheid Joan Rivers overleden. Rivers bezweek gisteren aan de complicaties van een hartaanval. De comédienne werd 81.

De 'Mad Diva' zoals Joan Rivers zichzelf in haar recent gepubliceerde autobiografie beschreef is niet meer. Een dag nadat Rivers haar nieuwe autobiografie 'Diary of a Mad Diva' lanceerde, belandde ze in het ziekenhuis voor een operatie aan de stembanden. Tijdens de operatie kreeg Rivers een hartaanval en belandde ze in een coma. Gisteren is Joan Rivers aan complicaties van de hartaanval overleden. Ze stierf omringd door familie en naaste vrienden.

Vijf decennia lang maakte fenomeen Joan Rivers als comédienne, presentatrice en graag geziene talkshow-gast deel uit van de televisiewereld. Haar harde grappen, scherpe observaties en grote dosis zelfspot waren kernmerkend voor de diva. Zo maakte Rivers er nooit een geheim van dat ze graag en vaak het operatiekwartier van de plastisch chirurg bezocht en was de eerste om grappen over haar steeds veranderende uiterlijk te maken.

Joan Rivers was elke week te zien in het 'E!'-programma 'Fashion Police'. Hierin geven godmother Joan en haar collega's kritiek op de outfits van de beroemdheden. Collega's Kelly Osbourne, Giuliana Rancicen George Kotsiopoulos reageerden via de sociale media op het overlijden van hun geliefde collega en mentor.

KellyOsbourne

Giuliana RancicGeorgeKotsi