Win een limited edition Brillant Biscuit

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Win een limited edition Brillant Biscuit

Brillant-Biscuit1

"Le Biscuit Brillant, het chicste koekje van Brussel. En tegelijk Le Brillant Biscuit, de zoetste tas die ooit gemaakt werd." Delvaux en Dandoy vieren dit jaar beiden hun 185ste verjaardag en bundelen voor de gelegenheid hun krachten. 

De ene maakt koekjes, de andere tassen, maar allebei maken ze al meer dan een eeuw onlosmakelijk deel uit van de Belgische cultuur. Naar aanleiding van hun verjaardag lanceren de iconische labels samen een limited edition handtas in wit leer, versierd met gouden stippen. Een echte collector’s item, die wel eens in jouw kleerkast zou kunnen belanden!

In volwaardige Sjakie en de Chocoladefabriek stijl hangt er immers een wedstrijd aan dit project vast. Wie vanaf 10 oktober in één van Dandoys Brusselse winkels een verjaardagsdoos koopt, krijgt een gouden voucher mee. Die dient voor 29 november bij Delvaux te worden ingediend, een dag later mogen 20 gelukkigen met de Brillant Biscuit naar huis.

Waag je kans en… smakelijk!

Je vindt de Dandoy winkels in Brussel in de Boterstraat, Rollebeekstraat, Karel Bulsstraat en het Brugmannplein. De flagship van Delvaux bevindt zich in de Koninginnegalerij.