GETEST: Volta’s Pop-corn Camp

Gepubliceerd op 1 September 2014 door Isabelle Vander Heyde
GETEST: Volta’s Pop-corn Camp

Volta

Laat een nomadentent overvliegen uit Pakistan, plaats deze middenin een maïsveld in hartje Zomergem en laat al je gasten samen aanschuiven aan een ellenlange tafel. Het resultaat: een extreem gezellig kader met culinaire hoogstandjes. 

Op dit briljante idee kwam Peter Vyncke, eigenaar van het Gentse restaurant Volta, aan het begin van de zomer. Zijn openlucht pop-up, het Pop-corn Summer Camp, wordt deze maand wegens overdonderend succes verlengd. Je kan er nog tot 13 september terecht voor sfeervolle gerechten, uiteraard met een link naar het omliggende maïsveld.

Een aperitiefje van gezouten popcorn, maïsolie op je brood, een ijslolly van popcorn,…: de creativiteit barst los in deze originele keuken. Gasten worden verwelkomd door de scharrelkippen van het huis –die doodleuk op de paden rond de tent rondhangen- en beginnen hun diner met een verkwikkende vitamineshot. Het platteland in volle, smaakvolle glorie!

Adres: Bauwerwaan 60, 9930 Zomergem.

Klik hier voor meer info -reserveren is aangeraden.

(Beeld: Eva Vlonk)